Magic Mike’s Last Dance

Kuvaus

Menestyksekkään Magic Mike -elokuvasarjan musiikkia ja komediaa pursuava kolmas elokuva ”Magic Mike’s Last Dance” villitsee elokuvateatterit ystävänpäivän aikaan. Ensimmäinen Magic Mike -elokuva sai kiitosta niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin, ja sen takana oleva luova tiimi yhdistääkin jälleen voimansa sytyttääkseen tutun kipinän. Channing Tatum astuu tuttuun rooliin Mike Lanena ja Steven Soderbergh tarttuu ruoriin saattaakseen valkokankaille edellisistäkin osista vastanneen Reid Carolinin käsikirjoituksen. Tatumin rinnalla elokuvassa nähdään Salma Hayek Pinault (”House of Gucci”, ”Hitman’s Wife’s Bodyguard”).

”Magic” Mike Lane (Tatum) palaa lavalle pitkän hiljaiselon jälkeen toiveenaan paistatella suosiossa viimeisen kerran. Lupaavan bisnesdiilin kaaduttua ja jätettyä Miken puille paljaille, hän päätyy tekemään keikkaa baarimikkona Floridassa. Hän tapaa äveriään seurapiirijulkiksen (Hayek Pinault), jolla on omat suunnitelmansa Miken suhteen… sekä tarjous, josta on mahdoton kieltäytyä. Mike lähtee Lontooseen seurapiirirouvan kanssa, ja kun hänelle selviää, mitä naisella on oikeasti mielessään, Mike joutuu puntaroimaan, pystyykö hän ja kuumista, nuorista tanssijoista koottu tanssiryhmä vastaamaan haasteeseen.

Elokuvan ovat tuottaneet Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Tatum, Carolin ja Peter Kiernan. Julie M. Anderson toimii elokuvan vastaavana tuottajana.

Tatumin and Hayek Pinaultin lisäksi elokuvassa näyttelevät Ayub Khan Din (“Ackley Bridge”), uusi kyky Jemelia George, Juliette Motamed (“We Are Lady Parts”) ja Vicki Pepperdine (“Johnny English iskee jälleen”).

Soderberghin tuotantotiimiin kuuluvat lavastuksesta vastaava Pat Campbell (“The Bastard Son & The Devil Himself”), pukusuunnittelija Christopher Peterson (“The Irishman”) ja musiikista vastaava Season Kent (“KIMI”, “Let Them All Talk”), sekä koreografit Alison Faulk ja Luke Broadlick, joille “Magic Mike” -franchise on jo entuudestaan tuttu.

Tiedot

Kesto
112 min
Lajityyppi
Komedia, Musiikki
Ikäraja
K-12 (9)
Ohjaaja
Steven Soderbergh
Levittäjä
WARNER BROS. FINLAND
Pääosissa
Channing Tatum, Salma Hayek Pinault, Ayub Khan Din,Jemelia George, Juliette Motamed ja Vicki Pepperdine

Näytösajat

Tulevia näytösaikoja ei ole vielä vahvistettu.