Mieheni vaimo (Ennakkonäytös)

Kuvaus

Draamasarja petoksesta ja anteeksiannosta

Sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa näytetään ennakkonäytöksenä elokuvateatterissa vain Outokummun Elokuvateatteri Maritassa, 31.12.2021. Tapahtuma on ilmainen.

Tuottaja Oskari Huttu on paikalla Elokuvateatteri Maritassa kertomassa sarjasta ja sen tekemisestä. Mieheni vaimo on tehty yhteistyössä YLEN ja saksalaisen Studio Hamburg Enterprisesin kanssa ja sarjaa on jo myyty ulkomaille.

 

Aviomies on palaamassa Tallinnasta kotiin ja saa sairaskohtauksen. Sairaalassa tämän kaksoiselämä paljastuu, kun kahden toisilleen tuntemattoman naisen elämät alkavat kietoutua yhteen. Etsiessään vastauksia kysymyksiinsä he tulevat paljastaneeksi toisilleen myös itsensä ja omat salaisuutensa. Miten jatkaa elämää, joka on perustunut harhaan tai suhtautua ihmiseen, joka on toisaalta muistutus petoksesta, toisaalta ainoa vertaistuki? Sarja ei anna yksinkertaisia vastauksia isoihin kysymyksiin.

Sarjan tuottaja on Joensuusta kotoisin oleva Lucy Loves Drama Oy:n elokuvatuottaja Oskari Huttu jonka aiempiin töihin kuuluvat mm. Joensuussa kuvattu komedia Kulman Pojat, palkittu dokumenttielokuva Reindeerspotting ja yleisömenestys Luokkakokous. Mieheni vaimo on sekä tuottaja Hutun että ohjaaja Niemen ensimmäinen televisiosarja.

Katso traileri tästä.

Yksi mies, kaksi leskeä. (juttua sarjasta)

Mieheni vaimo on katsottavissa YLE Areenassa 7.1. ja YLE TV1:ssä 9.1. 2022 alkaen.

Tiedot

Kesto
1 h 30 min
Lajityyppi
Ennakkonäytös, Ilmaistapahtuma
Ikäraja
K-7 (4)
Ohjaaja
Inari Niemi
Levittäjä
YLE
Pääosissa
Pirjo Lonka, Sara Soulie, Bruno Baer, Ella Kangas.

Näytösajat

Tulevia näytösaikoja ei ole vielä vahvistettu.